Kontakt

DOBRODOŠLI U SVET SERIJA!

Srećni smo što ste ovde! Naš cilj je da negujemo pozitivnu, zabavnu zajednicu za sve ljubitelje dobrih serija i filmova strane produkcije.

SVET SERIJA je portal informativnog i zabavnog sadržaja koji zabavlja i usrećuje naše čitaoce. Novosti, informacije, intervjui glumaca, zanimljivosti iz sveta serija i filma, strane i domaće produkcije.

 

O NAMA

Verovatno se pitate ko smo mi. Otkako smo započeli naše putovanje u svetu blogova i društvenih mreža davne 2009. godine, naš tim saradnika se mnogo puta menjao. Neki su otišli dok su se drugi pridružili i tako stalno. Svima nama zajednička je ljubav prema ovome što radimo. Volimo da pratimo, prevodimo, preporučujemo, pišemo o serijama i filmovima, o svemu što je vezano za audiovizuelni svet.

SVETSERIJA.INFO je nastao maja 2020. godine kao rezultat dotadašnjeg dugogodišnjeg rada Facebook stranice “U svetu turskih serija”, osnovane septembra 2013. SVETSERIJA.INFO je portal koju pokreće zajednica, posvećena ljubiteljima turskih drama, latino telenovela, španskih trilera, brazilskih novela, k-drama, britanskih i američkih serija. Jedinstveni portal ovakvog tipa, SVETSERIJA.INFO omogućava obožavaocima serija da prate, informišu se i pregledaju svoje omiljene serije.

Glavni cilj našeg portala je da otklonite stres zbog zaostajanja u praćenju vaših omiljenih serijaa, da ste uvek u toku sa novim informacijama o novim serijama, ali i da se prisetite nekih starijih serija uz koje ste se smejali, plakali i nervirali.

 

SARAĐUJTE SA NAMA

Da li volite serije, filmove ili televiziju? Onda sarađujte sa nama.

Da li vam je potrebna platforma na kojoj možete da objavljujete svoje recenzije ili analize, kritike i, to želite da podelite sa drugim obožavaocima? Da li volite aktuelnosti i želite da pišete vesti koje se izdvajaju? Da li biste želeli da imate pristup nekim striming platformama? Pridružite se našem timu.

Nudimo:
– Rastući portal na kojem možete objavljivati svoje članke, vesti, razmišljanja, kritike i ankete, recenzije, vesti o serijama i filmovima strane produkcije.
– Pristup nekim platformama za striming.
– Način da unapredite svoj lični brend, da vežbate pisanje ili da se zabavite pisanjem, bilo da to radite već neko vreme ili ste početnik.
Savet: pitajte šta vam treba, tu smo da pomognemo. Imamo puno iskustva. Učite sa nama!

Tražimo samo želju za saradnjom i da se pridržavate onoga što sami predložite.

Kontaktirajte nas putem e-maila i recite nam šta biste želeli da doprinesete portalu. To možete učiniti i preko naših društvenih mreža FACEBOOK, INSTAGRAM I TWITTER.

Rastite sa nama!

 

Ako imate pitanje, predlog, sugestiju,

  • ili želite da stupite s nama u kontakt;
  • ukoliko želite da nam pošaljete svoj autorski članak ili da podelite svoj osvrt (recenziju) neke serije/filma sa ostalim čitaocima portala.

 

Ako ste iz medija, želite da pišemo o vašem događaju, objavimo tekst ili želite da se oglašavate na našem portalu, kontaktirajte nas putem mail-a.

 

Kontakt: kontakt@svetserija.info